Hvordan kan jeg vide, at min forbindelse er sikker?

Det almindelige standardsymbol på internettet til at signalere en sikker hjemmeside er en lukket lås nederst i browseren. Så længe den lukkede lås vises, er dine oplysninger sikre og krypterede. Bemærk, at hvis du klikker på det sikre transaktionslink og stadig ikke kan se den lukkede lås, kan browservinduet være indlejret i en anden ramme.

For at sikre at du har en sikker forbindelse i Internet Explorer, skal du højreklikke med musen hvor som helst på skærmen (ikke over et billede), og derefter vælge 'Egenskaber'. Markér 'Forbindelse' for at se, om forbindelsen er sikker eller ej.

I Firefox skal du højreklikke med musen hvor som helst på skærmen (ikke over et billede), og derefter vælge 'Vis sideoplysninger' i den menu, der vises. Klik på fanen 'Sikkerhed' i det næste vindue.

I Netscape skal du højreklikke med musen og vælge 'Vis rammeoplysninger'. Du kan se Sikkerhedsoplysninger nederst i teksten.

I Safari skal du klikke på lås-ikonet for at se detaljerede oplysninger om hjemmesidens sikkerheds-certifikat.