Hvordan kan jeg opgradere min flyrejse med Business Rewards-point?

Hvis du er programadministrator kan du opgradere flyrejser ved at logge ind på Emirates Business Rewards-bookingsiden på emirates.com. Dynamic-opgraderinger er kun tilgængelige for bookinger foretaget online gennem Emirates' kontaktcentre og billetkontorer eller via dit rejsebureau. Alle Dynamic Reward-opgraderinger skal behandles via Business Rewards-siden online via følgende trin.

• Log på din Emirates Business Rewards-konto
  • Gå til fanen "Bookinger"
  • Vælg passageren der skal opgraderes fra "Kommende rejse"
  • Vælg valgmuligheden "Opgradér"
  • På den næste skærm skal du vælge kabinen
  • Følg den sædvanlige bookingproces