Kan jeg booke en bonusbillet online ved hjælp af Miles fra en Skysurfers-konto eller konto for mindreårige?

Ja, men denne online funktion er kun til rådighed for forældre/værger, som er Emirates Skywards-medlemmer, og som har knyttet deres barns konto til deres egen konto. Når du på emirates.com har logget dig på den konto, der er tilknyttet, kan du se en rullemenu, hvor du kan vælge kontonumre, før du laver bonusreservationen.