Sitemizi kullanmaya devam ederek, çerezlerin kullanımına izin vermektesiniz. Çerezler hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen çerez politikası bağlantısına tıklayın.

Emirates Vize Hizmetleri

BAE vizesi için nasıl başvurabilirsiniz

BAE vizesine başvurmanın dört yolu bulunmaktadır:

  • Emirates uçuş rezervasyonunuzu yaptıktan sonra, Rezervasyon Yönet aracımız vasıtasıyla başvurabilirsiniz.
  • Yaşadığınız ülkedeki yerel Emirates ofisi üzerinden
  • Dünya çapında burada(Yeni bir pencerede açılır) listelenen belirli ülkelerdeki iş ortaklarımız üzerinden

Eğer BAE'de yaşayan bir aile üyeniz veya yakın akrabanız var ise sizin adınıza vize başvurusunda bulunabilir. Lütfen, bu hizmetin sadece BAE'de yaşayanlar için geçerli olduğunu göz önünde bulundurunuz: daha fazla bilgi almak için lütfen BAE sitesindeki ayrıntıları inceleyiniz.

Farklı türlerde vizeler bulunmaktadır

Vize türüGeçerlilikÜcretUzatma
96 saatVarış tarihinden itibaren 4 gün
Yaklaşık 55 USDUzatılamaz
Turist - kısa vadeli (tek giriş)Varış tarihinden itibaren 30 günYaklaşık 90 USDUzatılamaz
Turist - kısa vadeli (çoklu giriş)İlk girişten itibaren 30 günYaklaşık 175 USDUzatılamaz
Turist - uzun vadeli (tek giriş)Varış tarihinden itibaren 90 günYaklaşık 330 USDUzatılamaz
Turist - uzun süreli (tek giriş)- Etkinlik ve DinlenceVarış tarihinden itibaren 90 gün - yalnızca Pakistan ve Filipin vatandaşları içinYaklaşık 250 USDUzatılamaz
Turist - uzun vadeli (çoklu giriş)İlk girişten itibaren 90 günYaklaşık 475 USDUzatılamaz

Gereken belgeler

Aşağıdaki belgelerin tümünün teslim edildiğinden emin olun:

  • Başvuru sahibinin renkli fotoğrafı.
  • Başvuru sahibinin pasaportunun renkli kopyası. Pasaport en az altı ay geçerli olmalıdır.
  • Kendi ülkeleri ve Dubai'deki adres ve irtibat numaralarını da içerecek şekilde başvuru sahibinin milliyetine bağlı olarak Arapça veya İngilizce olarak başvuru formunun orijinali (tüm Emirates Seyahat Noktalarında bulabilirsiniz). İngilizce(Yeni bir sekmede bir PDF açar) ya da Arapça(Yeni bir sekmede bir PDF açar) başvuru formunu buradan indirebilirsiniz.
  • Emirates biletinin kopyası.

Yaşadığınız ülkeye bağlı olarak başka belgeler de gerekebilir. Lütfen daha fazla bilgi için Vize Gereksinimleri sayfamıza bakın.

Kurallar ve Koşullar

  • Vize ücretleri başvuru sırasında ödenmelidir.
  • Yolcuların yalnızca Emirates ile Dubai'ye geliyor ya da Dubai'den gidiyor olması gerekmektedir.
  • Vize ücretleri iade edilemez.
  • Vize düzenlenmiş ve kullanılmışsa biletin ücreti geri ödenmez.
  • Vize işlem süresi yaklaşık üç ila dört iş günüdür.
  • BAE'ye giriş göçmenlik onayına tabidir.
  • Dubai'ye giriş yapabilmek için veriliş tarihinden itibaren 30 gün boyunca geçerli olan 96 saatlik vize dışında, tüm vizeler, veriliş tarihinden itibaren Dubai'ye giriş için 60 gün boyunca geçerlidir.
Not: Gerektiğinde vize almak yalnızca sizin sorumluluğunuzdadır ve vize alamamanız durumunda tarafımızdan hiçbir sorumluluk kabul edilmemektedir. Ayrıca, Kural ve Koşullarımızı inceleyin. BAE'ye giriş göçmenlik onayına tabidir. Bu sayfadaverilen tüm bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve önceden haber verilmeden değiştirilebilir.