Sitemizi kullanmaya devam ederek, çerezlerin kullanımına izin vermektesiniz. Çerezler hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen çerez politikası bağlantısına tıklayın.

Emirates Vize Hizmetleri

BAE vizesi için nasıl başvurabilirsiniz

BAE vizesine başvurmanın dört yolu bulunmaktadır:

  • Emirates uçuş rezervasyonunuzu yaptıktan sonra, Rezervasyon Yönet aracımız vasıtasıyla başvurabilirsiniz.
  • Yaşadığınız ülkedeki yerel Emirates ofisi üzerinden
  • Burada(Yeni bir pencerede açılır) listelenen, dünya çapında belirli ülkelerdeki iş ortaklarımız üzerinden

Eğer BAE'de yaşayan bir aile üyeniz veya yakın akrabanız var ise sizin adınıza vize başvurusunda bulunabilir. Lütfen, bu hizmetin sadece BAE'de yaşayanlar için geçerli olduğunu göz önünde bulundurunuz: daha fazla bilgi almak için lütfen BAE sitesindeki ayrıntıları inceleyiniz.

Farklı türlerde vizeler bulunmaktadır

Vize türüSüreÜcretUzatma
48 saatYolcunun, 48 saat içinde geçerli bir rezervasyona sahip olması gerekmektedir
Yaklaşık 10 ABD DolarıUzatılamaz
96 saatVarış tarihinden itibaren 4 gün
Yaklaşık 30 ABD DolarıUzatılamaz
Turist - kısa süreli (tek giriş)Varış tarihinden itibaren 30 günYaklaşık 90 USDUzatılamaz
Turist - kısa süreli (çoklu giriş)İlk girişten itibaren 30 günYaklaşık 175 USDUzatılamaz
Turist - uzun süreli  (tek giriş)Varış tarihinden itibaren 90 günYaklaşık 190 ABD DolarıUzatılamaz
Turist - uzun süreli (çoklu giriş)İlk girişten itibaren 90 günYaklaşık 460 ABD DolarıUzatılamaz

Gereken belgeler

Aşağıdaki belgelerin tümünün teslim edildiğinden emin olun:

  • Başvuru sahibinin renkli fotoğrafı.
  • Başvuru sahibinin pasaportunun renkli kopyası. Pasaport en az altı ay geçerli olmalıdır.
  • Kendi ülkeleri ve Dubai'deki adres ve irtibat numaralarını da içerecek şekilde başvuru sahibinin milliyetine bağlı olarak Arapça veya İngilizce olarak başvuru formunun orijinali (tüm Emirates Seyahat Noktalarında bulabilirsiniz). İngilizce(Yeni bir sekmede bir PDF açar) ya da Arapça(Yeni bir sekmede bir PDF açar) başvuru formunu buradan indirebilirsiniz.
  • Emirates biletinin kopyası.

Yaşadığınız ülkeye bağlı olarak başka belgeler de gerekebilir. Lütfen daha fazla bilgi için Vize Gereksinimleri sayfamıza bakın.

Kurallar ve Koşullar

  • Vize ücretleri başvuru sırasında ödenmelidir.
  • Yolcunun, Dubai'ye geliş ve gidiş seyahatlerinin Emirates uçuşları ya da ortak kod paylaşımlı uçuşlarla yapılması gerekmektedir.
  • Vize ücretleri iade edilemez.
  • Vize düzenlenmiş ve kullanılmışsa biletin ücreti geri ödenmez.
  • Vize işlem süresi yaklaşık üç ila dört iş günüdür.
  • BAE'ye giriş göçmenlik onayına tabidir.
  • Dubai'ye giriş yapabilmek için veriliş tarihinden itibaren 30 gün boyunca geçerli olan 96 saatlik vize dışında, tüm vizeler, veriliş tarihinden itibaren Dubai'ye giriş için 60 gün boyunca geçerlidir.
*Belgelerin tam olmasına ve BAE göçmenlik biriminin onayına tabidir. Uluslararası çalışma günleri, BAE göçmenlik biriminin tatilleri dikkate alınarak belirlenir.
**Kural ve koşullar geçerlidir.