Emirates vízumszolgáltatás

Hogyan kérvényezzünk EAE vízumot

Négyféle módon lehet EAE vízumot kérni:

EAE lakóhellyel rendelkező családtagja vagy rokona van, akkor az illető vízumot kérhet az Ön nevében. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a szolgáltatás csak az Egyesült Arab Emírségek lakosai számára érhető el. További információért kérjük, tekintse meg az EAE weboldalát.

Többféle vízum lehetséges

VízumtípusÉrvényességKöltségKiterjedés
96 óraÉrkezés utáni 4 napra
Kb. 55 USDNem hosszabbítható
Turista - rövid időszak (egyszeri belépés)Érkezés után 30 napraKb. 90 USDNem hosszabbítható
Turista - rövid időszak (többszöri belépés)Az első belépés utáni 30 napraKb. 175 USDNem hosszabbítható
Turista - hosszú időszak (egyszeri belépés)Érkezés utáni 90 napraKb. 330 USDNem hosszabbítható
Turista - hosszú időszak (egyszeri belépés) - szabadidőÉrkezés utáni 90 napra, csak pakisztáni és Fülöp-szigeteki állampolgároknakKb. 250 USDNem hosszabbítható
Turista - hosszú időszak (többszöri belépés)Az első belépés utáni 90 napraKb. 475 USDNem hosszabbítható

Szükséges dokumentumok

Kérjük, győződjön meg róla, hogy az alábbi dokumentumok mindegyikét benyújtotta:

  • A kérelmező színes fényképe
  • A kérelmező útlevelének színes másolata Az útlevélnek legalább hat hónapig érvényesnek kell lennie.
  • Eredeti kérvényezési lap (elérhető az összes Emirates Travel Hub-on) arabul vagy angolul - a kérelmező állampolgársága alapján, címekkel és kapcsolattartási számokkal mindkét származási országban és Dubajban. Töltse le az angol(PDF megnyitása új lapon) vagy az arab(PDF megnyitása új lapon) kérvényezési lapot.
  • Emirates jegy másolata.

A lakóhely szerinti országtól függően további dokumentumok is szükségesek lehetnek. Kérjük, látogasson el a Vízumkövetelmények oldalra további információkért.

Feltételek és szabályzatok

  • A vízumdíjat kérvényezéskor kell kifizetni.
  • Az utas csak az Emirates-szel utazhat Dubajba és Dubajból.
  • Egyik vízumdíj sem téríthető vissza.
  • A jegy nem téríthető vissza, ha a vízumot kiállították és felhasználták.
  • A vízum feldolgozási ideje körülbelül három-négy munkanap.
  • Az Egyesült Arab Emírségekbe való belépéshez bevándorlási jóváhagyás szükséges.
  • Minden vízum 60 napig érvényes a Dubajba való belépés engedélyezésének kibocsátási időpontjától kezdődően, kivéve a 96 órás vízumot, amely a kibocsátás dátumától számítva 30 napig érvényes.
* A dokumentáció függvényében és az Egyesült Arab Emírségek bevándorlási jóváhagyásával. A nemzetközi munkanapok mellett az UAE bevándorlási ünnepeket is figyelembe veszik.
** Felhasználási feltételek érvényesek.