Emirates vízumszolgáltatás

Az EAE vízumkérelmezés menete

Négyféle módon lehet EAE vízumot kérni:

Ha EAE lakóhellyel rendelkező családtagja vagy rokona van, akkor az illető vízumot kérhet az Ön nevében. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a szolgáltatás csak az Egyesült Arab Emírségek lakosai számára érhető el. További információért, kérjük, tekintse meg az EAE weboldalát.

Többféle vízum lehetséges

VízumtípusIdőtartamKöltségMeghosszabbítás
48 óraAz utasnak odaútra szóló foglalással kell rendelkeznie 48 órán belül
Kb. 10 USDNem hosszabbítható
96 óraÉrkezés utáni 4 napra
Kb. 30 USDNem hosszabbítható
Turista - rövid időszak (egyszeri belépés)Érkezés után 30 napraKb. 90 USDNem hosszabbítható
Turista - rövid időszak (többszöri belépés)Az első belépés utáni 30 napraKb. 175 USDNem hosszabbítható
Turista - hosszú időszak (egyszeri belépés)Érkezés utáni 90 napraKb. 190 USDNem hosszabbítható
Turista - hosszú időszak (többszöri belépés)Az első belépés utáni 90 napraKb. 460 USDNem hosszabbítható

Szükséges dokumentumok

Kérjük, győződjön meg róla, hogy az alábbi dokumentumok mindegyikét benyújtotta:

  • A kérelmező színes fényképe
  • A kérelmező útlevelének színes másolata Az útlevélnek legalább további hat hónapig érvényesnek kell lennie.
  • Eredeti kérvényezési lap (elérhető az összes Emirates Travel Hub-on) arabul vagy angolul - a kérelmező állampolgársága alapján, címekkel és kapcsolattartási számokkal mindkét származási országban és Dubajban. Töltse le az angol(PDF megnyitása új lapon) vagy az arab(PDF megnyitása új lapon) kérvényezési űrlapot.
  • Emirates jegy másolata.

A lakóhely szerinti országtól függően további dokumentumok is szükségesek lehetnek. Kérjük, látogasson el a Vízumkövetelmények oldalra további információkért.

Feltételek és szabályzatok

  • A vízumdíjat kérvényezéskor kell kifizetni.
  • Az utas csak az Emirates légitársasággal vagy közös üzemeltetésű járattal utazhat Dubajba és Dubajból.
  • Egyik vízumdíj sem téríthető vissza.
  • A jegy nem téríthető vissza, ha a vízumot kiállították és felhasználták.
  • A vízum feldolgozási ideje körülbelül három-négy munkanap.
  • Az Egyesült Arab Emírségekbe való belépéshez bevándorlási jóváhagyás szükséges.
  • Minden vízum 60 napig érvényes a Dubajba való belépés engedélyezésének kibocsátási időpontjától kezdődően, kivéve a 96 órás vízumot, amely a kibocsátás dátumától számítva 30 napig érvényes.
* A dokumentáció függvényében és az Egyesült Arab Emírségek bevándorlási jóváhagyásával. A nemzetközi munkanapok mellett az UAE bevándorlási ünnepeket is figyelembe veszik.
** Felhasználási feltételek érvényesek.