Emirates Mérföld Kalkulátor

Egyszerűen csak adja meg adatait alább és nézze meg, hány Mérföldet gyűjt egy Emirates-útvonallal vagy azt, hány Mérföldre van szüksége egy Emirates-jegy megvásárlásához, illetve upgradehez. Ne felejtse el kiemelni kategóriaszínét, hogy láthassa, mennyi bónusz Mérföldet gyűjthet.

Kérjük, jelentkezzen be és nézze meg a Közelgő utazásait, hogy láthassa az Ön által foglalt járatok után járó Mérföldek részletezését.

Tájékoztatjuk, hogy a kalkulátorban megjelenő Mérföld mennyisége eltérhet a foglalás idején feltüntetett Mérföld mennyiségétől útvonaltervétől függően, amely tartalmazhat a légitársaság által kiszabott illetékeket és állami adókat.

Mérföldek számítása
 

Jutalom típusa
 

MérfödMérföldkalkulátor flydubai-járatokhozAz összes flydubai-járat után gyűjthet Skywards és Tier Mérföldeket. Az Ön által gyűjtött Skywards Mérföldek száma az úti céltól, a viteldíj típusától, az utasosztálytól, valamint a tagsági kategóriától függ. Használja a Mérföldkalkulátort és számolja ki, hány Mérföldet gyűjt következő flydubai-járatával.


Egyszerűen csak adja meg a kiinduló pontot és az úti célt alább és tekintse meg, hány Mérföldet gyűjthet. Ne felejtse el kiválasztani Emirates Skywards kategóriáját, hogy lássa, mennyi bónusz Mérföldet gyűjthet.

Tudjon meg többet a flydubai úti céljairól(Megnyit egy külső weboldalt egy új fülön)

Mérföldkalkuláció a flydubai légitársaságnál