Emirates Mérföld Kalkulátor

Egyszerűen csak adja meg adatait alább és nézze meg, hány Mérföldet gyűjt egy Emirates-útvonallal vagy azt, hány Mérföldre van szüksége egy Emirates-jegy megvásárlásához, illetve upgradehez. Ne felejtse el kiemelni kategóriaszínét, hogy láthassa, mennyi bónusz Mérföldet gyűjthet.

Kérjük, jelentkezzen be és nézze meg a Közelgő utazásait, hogy láthassa az Ön által foglalt járatok után járó Mérföldek részletezését.

Tájékoztatjuk, hogy a kalkulátorban megjelenő Mérföld mennyisége eltérhet a foglalás idején feltüntetett Mérföld mennyiségétől útvonaltervétől függően, amely tartalmazhat a légitársaság által kiszabott illetékeket és állami adókat.

Mérföldek számítása
 

Jutalom típusa
 

flydubai Mérföld KalkulátorAz összes flydubai-járat után gyűjthet Skywards és Tier Mérföldeket. Az Ön által gyűjtött Skywards Mérföldek száma az úti céltól, a viteldíj típusától, az utasosztálytól, valamint a tagsági kategóriától függ. Használja a Mérföldkalkulátort és számolja ki, hány Mérföldet gyűjt következő flydubai-járatával.


Egyszerűen csak adja meg a kiinduló pontot és az úti célt alább és tekintse meg, hány Mérföldet gyűjthet az egyes viteldíjtípusokkal. Ne felejtse el kiválasztani Emirates Skywards kategóriáját, hogy lássa, mennyi bónusz Mérföldet gyűjthet.

Tudjon meg többet a flydubai úti céljairól(Megnyit egy külső weboldalt egy új fülön)

Mérföldkalkuláció a flydubai légitársaságnál