Uw reis beheren

Aan boord

Indien ik als Silver of Blue Emirates Skywards-lid een upgrade uitvoer op mijn reisklasse, krijg ik dan gratis wifi?

Indien u op de luchthaven een upgrade uitvoert naar Business Class of First Class, komt u in aanmerking voor gratis wifi voor de gehele vlucht, zolang u uw Emirates Skywards-lidmaatschapsnummer op uw boeking hebt aangegeven en u inlogt met uw Emirates Skywards-gegevens.

Indien u een upgrade aan boord uitvoert, krijgt u wifi op basis van uw reisklasse op het moment dat u aan boord bent gegaan.