Boeken bij Emirates

De Emirates App

Hoe gebruik ik mijn mobiele instapkaart?

Bespaar tijd op de luchthaven en download uw instapkaart op uw mobiel. Gebruik het net als de papieren instapkaart op alle punten opgeselecteerde luchthavens.

1. Check in online voor uw vlucht via de Emirates App. U zult een optie zien om uw instapkaart te downloaden op uw mobiele apparaat.
  2. We sturen u of een e-mail of een sms. Volg de link in het bericht om uw mobiele instapkaart te zien.
  3. Op de luchthaven dient u verbinding te maken met internet en de link te volgen om uw instapkaart weer te geven op uw mobiel. Zorg ervoor dat uw instapkaart op uw scherm staat wanneer u door de beveiliging en uw boardinggate gaat.

U kunt ook de screenshot-functie gebruiken om een kopie op te slaan van uw mobiele instapkaart. De afbeelding kan op de luchthaven zoals gebruikelijk gescand worden zonder actieve internetverbinding.

Als u gebruik maakt van een iPhone met iOS 6 of later en u checkt in via onze mobiele app, dan kunt u uw instapkaart op uw mobiel opslaan zodat u er gebruik van kunt maken zonder internetverbinding. Kies de optie 'Opslaan op apparaat' en gebruik de Wallet-app om uw instapkaart te scannen op de luchthaven.