Visumservices van Emirates

Aanvragen van uw visum voor de VAE

U kunt op vier manieren uw visum voor de VAE aanvragen:

Als u een familielid hebt of een naaste bloedverwant die inwoner is van de VAE, kan hij of zij voor u een visum aanvragen. Let op: deze service is alleen beschikbaar voor inwoners van de VAE, kijk voor meer informatie op de site van de VAE.

Er zijn verschillende soorten visa beschikbaar

Soort visumDuurKostenVerlengingen
48 uurPassagier zou reservering voor een doorvlucht binnen 48 uur moeten vasthouden
Ongeveer USD 10Niet verlengbaar
96 uur4 dagen na de aankomstdatum
Ongeveer USD 30Niet verlengbaar
Toerist - korte termijn (eenmalige toegang)30 dagen na aankomstdatumOngeveer 90 (Amerikaanse) dollar Niet verlengbaar
Toerist - kort verblijf (meervoudig)30 dagen vanaf eerste inreisOngeveer 175 (Amerikaanse) dollar Niet verlengbaar
Toerist - lange termijn (eenmalige toegang)90 dagen vanaf aankomstdatumOngeveer USD 190Niet verlengbaar
Toerist - lang verblijf (meervoudig)90 dagen vanaf eerste inreisOngeveer USD 460Niet verlengbaar

Vereiste documenten

Zorg ervoor dat alle volgende documenten worden ingediend:

  • Kleurenfoto van de aanvrager.
  • Kleurenkopie van paspoort van de aanvrager. Het paspoort moet nog ten minste zes maanden geldig zijn.
  • Origineel aanvraagformulier (verkrijgbaar bij alle reisknooppunten van Emirates) in Arabisch of Engels, gebaseerd op de nationaliteit van de aanvrager, met adressen en contactnummers in zowel hun land van oorsprong als in Dubai. Download hier het Engelse(link opent een pdf in een nieuw tabblad) of Arabische(link opent een pdf in een nieuw tabblad) aanvraagformulier.
  • Kopie van ticket van Emirates.

Er zouden aanvullende documenten vereist kunnen zijn afhankelijk van het land waar u woonachtig bent. Bezoek onze pagina Visumvereisten voor meer informatie.

Regels en voorwaarden

  • De visumkosten moeten na aanvraag worden betaald.
  • De passagier moet via Emirates of op een codesharing vlucht van en naar Dubai reizen.
  • Visumkosten worden niet terugbetaald.
  • Het ticket wordt niet terugbetaald als het visum is afgegeven en gebruikt.
  • De verwerkingstijd voor visa is ongeveer drie tot vier werkdagen.
  • Betreden van de VAE moet worden goedgekeurd door immigratie.
  • Alle visa zijn vanaf de uitgiftedatum 60 dagen geldig voor toegang tot Dubai, behalve het visum voor 96 uur, dat is vanaf de uitgiftedatum 30 dagen geldig voor toegang tot Dubai.
*Afhankelijk van de aanlevering van de juiste documentatie en goedkeuring van VAE-immigratie. Internationale werkdagen worden berekend rekening houdend met VAE-immigratievakantiedagen.
**Algemene voorwaarden zijn van toepassing.