Emirates Miles Calculator

Voer de gegevens hieronder in om te zien hoeveel mijlen u op een route van Emirates kunt verdienen of hoeveel mijlen u nodig heeft om een ticket te kopen of te upgraden bij Emirates. Vergeet niet om uw niveaukleur te markeren, zodat u kunt zien hoeveel bonusmijlen u heeft verdiend.

Log in en bekijk uw Komende reis voor een overzicht van de mijlen die u gaat verdienen op vluchten die u al hebt geboekt.

De mijlen die u in de calculator ziet, kunnen afwijken van de mijlen die bij uw boeking stonden vermeld. Dat hangt af van uw reisschema, waarin door de luchtvaartmaatschappij opgelegde kosten en belastingen worden vermeld.

Mijlen berekenen
 

Type reward
 

Miles Calculator voor flydubaiU kunt Skywards Miles en niveaumijlen voor alle flydubai-vluchten verdienen. Het aantal Skywards Miles dat u verdient hangt af van uw bestemming, tarieftype, reisklasse en lidmaatschapsniveau. U kunt de Miles Calculator gebruiken om te bekijken hoeveel mijlen u voor uw volgende flydubai-vlucht verdient.


Voer de oorsprong en de bestemming van uw reis in om te zien hoeveel mijlen u kunt verdienen. Vergeet niet om uw Emirates Skywards-lidmaatschapsniveau in te voeren om te bekijken hoeveel bonusmijlen u kunt verdienen.

Meer informatie over flydubai-bestemmingen(Opent een externe website in een nieuw tabblad).

Bereken mijlen voor flydubai
 

Speciale aanbiedingen van Emirates


Blader hieronder regelmatig door onze actuele aanbiedingen, want we voegen constant nieuwe aanbiedingen toe

Meer aanbiedingen