Εγγραφή στο πρόγραμμα Skywards της Emirates

Η εγγραφή στο πρόγραμμα Skywards της Emirates είναι δωρεάν. Αρκεί να συμπληρώσετε αυτή την απλή φόρμα για να ξεκινήσετε ευθύς αμέσως να απολαμβάνετε τα οφέλη και τα προνόμια που παρέχονται στα μέλη του προγράμματος. Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολο είναι να κερδίσετε Μίλια Skywards, αλλά και με το πόσο απολαυστικό είναι να τα χρησιμοποιείτε για να ταξιδεύετε με την Emirates ή να τα εξαργυρώνετε στις εταιρείες που συνεργάζονται μαζί μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Κερδίστε έως και 5.000 επιπλέον Μίλια στην πρώτη σας πτήση ως νέο μέλος του προγράμματος Skywards της Emirates.Έχετε αριθμό μέλους;
Το όνομά σας πρέπει να αναγράφεται όπως εμφανίζεται στο διαβατήριό σας.
Ημερομηνία γέννησης
Ανάλογα με το πού ζείτε, μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη γλώσσα της προτίμησής σας. Οι διαθέσιμες γλώσσες καθορίζονται από τη χώρα διαμονής σας.
Η γλώσσα της προτίμησής σας δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα διαμονής που έχετε επιλέξει. Επιλέξετε άλλη γλώσσα.
Κινητό
Συμπληρώνοντας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση τροποποίησης της πτήσης σας, να σας ενημερώσουμε σχετικά με δυνατότητες αναβάθμισης και να σας βοηθήσουμε πιο γρήγορα αν έχετε κάποιο πρόβλημα.
Ο κωδικός πρόσβασης θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον επτά χαρακτήρες, και θα πρέπει να είναι συνδυασμός γραμμάτων και αριθμών με τουλάχιστον ένα πεζό γράμμα και έναν αριθμό. Ασφαλείς θεωρούνται οι κωδικοί πρόσβασης που αποτελούνται από πολλούς χαρακτήρες και περιλαμβάνουν όχι μόνο αριθμητικά ψηφία και γράμματα, αλλά επίσης σημεία στίξης και σύμβολα. Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε μόνο χαρακτήρες αγγλικού αλφαβήτου και αποφύγετε τα παρακάτω σύμβολα στον κωδικό πρόσβασης: $,&,< και >.
Δυστυχώς το μήκος του κωδικού πρόσβασης είναι πολύ μικρό. Απαιτούνται κατ' ελάχιστο επτά χαρακτήρες.
Τα περιεχόμενα των πεδίων Κωδικός Πρόσβασης και Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης δεν ταυτίζονται. Ελέγξτε και προσπαθήστε ξανά.