Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Η παρούσα φόρμα αφορά μόνο αιτήματα σχετικά με το προσωπικό απόρρητο. Για όποιες άλλες εργασίες αυτοεξυπηρέτησης, όπως διεκδίκηση Μιλίων Skywards, αιτήματα παροχής απόδειξης είσπραξης, πραγματοποίηση ενημερώσεων του προφίλ σας και ακόμη περισσότερα, περιηγηθείτε στην ενότητα Βοήθεια για να βρείτε την κατάλληλη φόρμα σχετικά με το είδος του αιτήματός σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω συνδέσμους για συγκεκριμένα αιτήματα όπως:

Για να υποβάλετε αίτημα για αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με το πιστοποιητικό ταξιδιού για λόγους φορολογίας ή ασφάλισης κάντε κλικ εδώ.

Για να ζητήσετε το πιστοποιητικό ακύρωσης πτήσης κάντε κλικ εδώ.

Για ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλιση, ή για να υποβάλετε κάποιο αίτημα κάντε κλικ εδώ.

προσωπικά δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα σας

Ελέγξτε την πολιτική απορρήτου για να μάθετε: ποια προσωπικά στοιχεία συλλέγουμε και πότε και γιατί τα χρησιμοποιούμε, τη νομική βάση για τη χρήση προσωπικών στοιχείων, πώς γνωστοποιούμε προσωπικά στοιχεία σε τρίτους, πώς χρησιμοποιούμε προσωπικά στοιχεία για σκοπούς μάρκετινγκ, για τη διαμόρφωση προφίλ πελατών και για στατιστική ανάλυση, πότε γίνεται μεταβίβαση προσωπικών στοιχείων σε παγκόσμιο επίπεδο, πώς προστατεύουμε και αποθηκεύουμε προσωπικά στοιχεία, πώς χρησιμοποιούμε cookies, τα νομικά δικαιώματα για την καλύτερη διαχείριση του προσωπικού σας απορρήτου, καθώς και πώς να επικοινωνείτε μαζί μας εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προσωπικό απόρρητο.

Θα ήθελα να υποβάλλω αίτημα για:

Comments

Πείτε μας με λεπτομέρειες πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε σχετικά με το αίτημά σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας υπό την ισχύουσα νομοθεσία, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Υπολείπονται 3000 χαρακτήρες

προσωπικά στοιχεία

Προσωπικά στοιχεία

Δώστε έγγραφα αποδεικτικά ταυτότητας, όπως διαβατήριο ή άδεια οδήγησης, καθώς και άλλα σχετικά δικαιολογητικά που αναφέρονται παραπάνω.
Προσωπικά στοιχεία
Προσωπικά στοιχεία
Στοιχεία επικοινωνίας πελάτη
Ημερομηνία γέννησης

Προσωπικά στοιχεία
Στοιχεία κράτησης
Ημερομηνία αναχώρησης (προαιρετικό)

Αριθμός εργαζομένου(προαιρετικό)

Λάβατε ποτέ πρόσκληση για κάποια εκδήλωση της Emirates;

στοιχεία επικοινωνίας

Στοιχεία επικοινωνίας

Πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;