Hva er Family Bonus-medlemmer?

Du kan legge til Family Bonus-medlemmer i kontoen din og du vil tjene Skywards Miles når de reiser med Emirates eller flygninger i rutesamarbeid. Du kan utpeke opptil maksimalt åtte familiemedlemmer. Kvalifiserte Family Bonus-medlemmer er ektefelle, foreldre, søsken, barn, besteforeldre, barnebarn, svigerfamilie, steforeldre, stebarn og hushjelper.

Hvis du er ansvarlig for et Family Bonus-program vil du tjene 20 % av grunnbeløpet for Skywards Miles innsamlet av utpekte familiemedlemmer, i tillegg til 20 % av alle Business Class- eller First Class-bonuser. Family Bonus-medlemmer tjener ikke nivå-Miles for den ansvarlige for familien.

Family Bonus-medlemmer kan bli med i Emirates Skywards når som helst og starte å tjene deres egne Miles ved å besøke Bli med nå-siden.

Du kan etterregistrere Miles for et Family Bonus-medlem på vår Etterregistrering av Miles-side under Min konto-delen.

Finn ut mer om Family Bonus-programmet.