Kan jeg bestille en tur med flere destinasjoner?

Ja. Velg «Flere destinasjoner»-knappen på Gjør en bestilling-siden hvis reisen din tar deg gjennom to eller flere byer før du kommer tilbake til avreisebyen.  Du kan legge til flere destinasjoner ved å klikke på «Legg til en destinasjon» nederst i «Hvor og når»-delen.

Du kan også bruke denne funksjonen til å bestille en mellomlanding: bare angi hver enkelt etappe av reisen separat. For eksempel, for å bestille et opphold i Dubai på vei fra London til Sydney, angi «London» og «Dubai» i det første paret med søkefelt, og deretter «Dubai» og «Sydney» i det andre paret. Klikk deretter på «Legg til en destinasjon» og angi «Sydney» og «London» i det siste paret med søkefelt.

Du kan også bruke denne funksjonen til å bestille en reise som begynner i én by og slutter i en annen, etter å ha passert gjennom en eller flere andre byer i mellom.