Administrer reisen din

Om bord

Hvilke personlige elektroniske enheter kan jeg bruke ombord?

Du kan bruke de fleste elektroniske enheter ombord på flyet vårt, men det er noen du med sikkerhet ikke kan bruke. Her er en liste over elektroniske enheter og når du kan bruke dem.

Hva du kan bruke til enhver tid:

• Alt som allerede er en del av flyet, inkludert inflight-underholdningssystemet
  • CD-spillere og digital lyd eller MP3-spillere
  • Din elektriske klokke
  • Elektriske barbermaskiner - kun på toalettene
  • Personlige medisinske apparater - som inkluderer høreapparater, hjertestimulatorer, livsstøttesystemer og elektroniske nervesimulatorer

Hva du kan bruke til enhver tid kun når det er i flymodus:

(Når du setter enheten i flymodus, betyr det at alle overførende tjenester som Wi-Fi, GSM, GPRS / EDGE og Bluetooth er slått av.)

• Mobiltelefoner
  • Nettbrett, for eksempel, iPad-er and Kindle-er
  • E-lesere
  • Elektroniske spill, for eksempel Nintendo DS
  • Bluetooth-enheter

Mens du kan bruke vårt gratis Wi-Fi på håndholdte elektroniske enheter om bord, må de være i flymodus for takse, start, innflygning og landing.

Under flyturen, vanligvis noen få minutter etter start, vil kabinpersonalet fortelle deg når du kan slå av flymodus og begynne å bruke overføring av tjenester på enheten din.

Mot slutten av flyturen, vil de gi deg beskjed når du skal slå på flymodus for landing.

Det du kun kan bruke under flyturen:

• Bærbare datamaskiner
  • Notebook-er
  • Bærbare DVD-spillere

Du må legge disse elektroniske enhetene i de overliggende skapene eller under setet foran deg, under takse, start, innflygning og landing. Kabinpersonalet vil gi deg beskjed når du kan bruke dem.

Hva du uten tvil ikke kan bruke til enhver tid under flyturen:

• AM/FM-radio
  • VHF-skannermottakere
  • Bærbare TV-apparater
  • Radio-kontrollerte leker
  • Toveis-sendere som walkie-talkies, amatørradioer, borgerbånd (CB)-radioer, 49 MHz-sendere
  • GPS-systemer