HJÆLP

Feedback eller klager

Brug denne formular til at indgive klager eller feedback om vores produkter og tjenester.
Vi kan ikke besvare anmodninger om hjælp via denne formular

Vi er ikke i stand til at hjælpe dig med dine rejseplaner og kommende bookinger via denne formular. Benyt venligst denne formular for at give os feedback eller sende en reklamation om en flyrejse, du har foretaget tidligere. Hvis du skal rejse snart og har brug for hjælp med en booking, bedes du ringe til os.

Fortæl os om din oplevelse

Vi vil rigtig gerne høre, hvad du synes om vores flyvninger eller tjenester. Det er godt for os at vide, hvad du værdsatte, og hvad vi kan forbedre.

Hvis det drejer sig om en kommende flyvning, bedes du kontakte os her, så vi kan hjælpe dig med det samme.

Feedback- eller klagetype

Hjælp os med at identificere, hvilken slags feedback eller klage du vil sende. Hvis det drejer sig om en Emirates-booking, men flyrejsen var med et andet flyselskab f.eks. Qantas eller flydubai, bedes du vælge den tredje valgmulighed herunder og medtage dit billetnummer i kommentarerne.
Personoplysninger

Dine personlige oplysninger

Kundens kontaktoplysninger

Bekræftelse

Ved at indsende de indtastede oplysninger bekræfter jeg, at alle de oplysninger, jeg har indtastet, er korrekte. For yderligere oplysninger om, hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du læse vores databeskyttelsespolitik.