Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
Παράταση της ισχύος του επιπέδου μέλους

Παρατείναμε την ισχύ του τρέχοντος επιπέδου μέλους όλων των Platinum, Gold και Silver μελών του προγράμματος Skywards της Emirates μέχρι το 2022.

Αν στο προφίλ σας φαίνεται ότι η αναθεώρηση του επιπέδου μέλους σας είναι προγραμματισμένη για το 2021, από τη στιγμή που θα επέλθει η συγκεκριμένη ημερομηνία ισχύει αυτόματα παράταση 12 μηνών. Για παράδειγμα, αν η ημερομηνία αναθεώρησης του επιπέδου μέλους σας είναι 31 Μαρτίου 2021, αυτή θα τροποποιηθεί σε 31 Μαρτίου 2022. Το αν θα διατηρήσετε το επίπεδο μέλους σας θα εξαρτηθεί από το πόσο θα ταξιδέψετε το διάστημα από τις 31 Μαρτίου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022.

Γνωρίζουμε ότι οι ταξιδιωτικές απαιτήσεις που ισχύουν αυτήν την περίοδο παγκοσμίως ενδέχεται να επηρεάσουν τη δυνατότητά σας να ταξιδέψετε με την Emirates. Επομένως, θα φροντίσουμε ώστε να έχετε περισσότερες ευκαιρίες, για να διατηρήσετε πιο εύκολα το επίπεδο μέλους σας το 2022.

Παράταση της διάρκειας ισχύος Μιλίων

Παρατείναμε τη διάρκεια ισχύος όλων των Μιλίων Skywards που πρόκειται να λήξουν το διάστημα από τον Απρίλιο του 2020 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Τα Μίλια Skywards μπορούν να εξαργυρώνονται έως και 11 μήνες προκαταβολικά για μεγάλο εύρος ανταμοιβών, όπως εισιτήρια πτήσεων με την Emirates και τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, αναβαθμίσεις πτήσεων, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία και εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας.
 
Σημείωση: Οι λεπτομέρειες αυτής της ευέλικτης πολιτικής ενδέχεται να μην εμφανιστούν αμέσως στην ενότητα "Ο λογαριασμός μου" στον ιστότοπο emirates.com. Η νέα ημερομηνία αναθεώρησης του επιπέδου σας θα ενημερωθεί τον μήνα της τωρινής ημερομηνίας αναθεώρησης τους επιπέδου σας.
 
Αυτήν την περίοδο ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερους τρόπους για να σας στηρίζουμε, φροντίστε ώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας να είναι ενημερωμένα.