Υπηρεσίες πτήσης

Δείτε τι προσφέρεται στην πτήση σας
Αναζήτηση με κριτήριο τον αριθμό πτήσης ή το δρομολόγιο
Πατήστε το πλήκτρο space ή το πλήκτρο enter για να κάνετε απαλοιφή του πεδίου Αεροδρόμιο Αναχώρησης
Πατήστε το πλήκτρο space ή το πλήκτρο enter για να κάνετε απαλοιφή του πεδίου Αεροδρόμιο Άφιξης
Αναζήτηση
Πατήστε το πλήκτρο Enter για να εμφανιστούν όλες οι υπηρεσίες που διατίθενται σε αυτή την κατηγορία θέσης. Επιλέχθηκε το {0}

Επικοινωνία

Μείνετε συνδεδεμένοι

Κάναμε ακόμα πιο εύκολη την επικοινωνία σας εν πτήσει με τους φίλους, την οικογένεια και τους συνεργάτες σας. Συνδεθείτε στο ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi), χρησιμοποιήστε το κινητό σας τηλέφωνο ή το τηλέφωνο που είναι ενσωματωμένο στο κάθισμα. Δείτε τις υπηρεσίες επικοινωνίας που διατίθενται στην πτήση σας με τη μικροεφαρμογή Δείτε τι προσφέρεται στην πτήση σας.

Η Εφαρμογή της Emirates

Μάθετε περισσότερα εν κινήσει με την εφαρμογή μας. Μάθετε περισσότερα

Ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi) στους αιθέρες

Μπορείτε τώρα να δημοσιεύετε ενημερώσεις στο προσωπικό σας ιστολόγιο, αναρτήσεις και tweet από το κάθισμά σας σε όλα τα αεροσκάφη A380 και τα περισσότερα Boeing 777. Χρησιμοποιήστε 10 MB δεδομένων δωρεάν (φτάνουν για να κάνετε αναζήτηση, αποστολή email και ανανέωση της σελίδας σας στο Facebook). Μπορείτε επίσης, καταβάλλοντας μόνο 1 δολάριο ΗΠΑ, να χρησιμοποιήσετε έως 500 ΜΒ, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης σας.Δεν είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες επικοινωνίας εν πτήσει πάνω από κάθε χώρα, αυτό εξαρτάται από τους εκάστοτε κανονισμούς. Οι πάροχοι υπηρεσιών συνεργάζονται με τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές με σκοπό την επέκταση της κάλυψης. Δεν μπορούμε όμως να εγγυηθούμε ότι θα διαθέτουμε τις συγκεκριμένες υπηρεσίες σε όλες τις πτήσεις ή ότι η λειτουργία τους θα είναι ομαλή. Η ευθύνη της Emirates περιορίζεται αναλόγως.

Yπηρεσίες τηλεφώνου, γραπτών μηνυμάτων (SMS) και email στο κάθισμά σας

Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο στο κάθισμά σας δορυφορικό τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με το σπίτι ή το γραφείο σας ή για να μιλήσετε με κάποιο άλλο άτομο που κάθεται σε άλλο σημείο του αεροσκάφους. Μπορείτε επίσης να στείλετε μηνύματα χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες γραπτών μηνυμάτων SMS και email.

Χρήση κινητού τηλεφώνου και περιαγωγή δεδομένων

Χρησιμοποιήστε το κινητό σας τηλέφωνο όπως ακριβώς θα το χρησιμοποιούσατε μέσω του επίγειου δικτύουΠροκειμένου να πραγματοποιήσετε κλήσεις ή να χρησιμοποιήσετε δεδομένα μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, πρέπει ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε ή ο διεθνής πάροχος μετάδοσης δεδομένων να έχει συνάψει συμφωνία περιαγωγής με τους παρόχους της Emirates, OnAir ή AeroMobile. Ο πάροχος υπηρεσιών που χρησιμοποιείτε θα σας χρεώσει σύμφωνα με τα ισχύοντα τέλη διεθνούς περιαγωγής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο σε 300 και πλέον πτήσεις καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων όλων των πτήσεων με αεροσκάφη A380. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες ασύρματου δικτύου (Wi-Fi) σε όλα τα αεροσκάφη A380 και τα περισσότερα Boeing 777.

Open Skies

Στη θήκη του καθίσματός σας θα βρείτε το περιοδικό Open Skies, για να διαβάσετε άκρως ενδιαφέρουσες ειδήσεις στη διάρκεια της πτήσης. Το μηνιαίο πολυβραβευμένο περιοδικό μας είναι ο οδηγός σας για ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Portfolio

Το Portfolio είναι το αποκλειστικό επιχειρηματικό περιοδικό μας για τους επιβάτες της Πρώτης και της Διακεκριμένης Θέσης. Ανακαλύψτε τις τελευταίες επιχειρηματικές τάσεις, μάθετε όσα συμβαίνουν στον κόσμο και αντλείστε έμπνευση από τις ταξιδιωτικές σας εμπειρίες.

Read our latest Portfolio issue pdf opens in a new tab