Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
Η μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση στην ιστορία

Η Μεγαλύτερη Έκθεση του Κόσμου φέρνει κοντά περισσότερες από 190 χώρες προσφέροντας 182 ημέρες διασκέδασης, καινοτομίας και πολλών άλλων.

Ως κορυφαίος συνεργάτης και επίσημη αεροπορική εταιρεία του Expo 2020, ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τον κόσμο στο Ντουμπάι. Συμμετάσχετε στη δημιουργία ενός νέου κόσμου με το Expo 2020 που θα λάβει χώρα στο Ντουμπάι από την 1η Οκτωβρίου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022.

 • Διεκδικήστε το ημερήσιο πάσο της Emirates για την Expo

  Αποκτήστε ένα δωρεάν πάσο για την Expo 2020 στο Ντουμπάι ταξιδεύοντας με την Emirates. Ακολουθήστε μερικά απλά βήματα και διεκδικήστε το πάσο σας σήμερα.

  Διεκδικήστε το πάσο σας
 • Κάντε κράτηση Opens an external link in a new tab
  Επισκεφτείτε το Περίπτερο της Emirates

  Επισκεφτείτε το Περίπτερο της Emirates κατά τη διάρκεια της Expo 2020 στο Ντουμπάι και πετάξτε μαζί μας στο μέλλον. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων για να αποφύγετε την αναμονή στην ουρά και να απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαδραστική εμπειρία που σας προσφέρουμε. Μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας αεροσκάφος, να περιηγηθείτε σε φουτουριστικές καμπίνες και να ανακαλύψετε πώς η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει μαγικά τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε.

  Κάντε κράτησηΚάντε κράτηση Opens an external link in a new tab
 • Τι να περιμένετε από το Expo 2020 στο Ντουμπάι

  Καθεμία από τις 182 ημέρες του Expo 2020 στο Ντουμπάι είναι γεμάτη με νέες εμπειρίες που αναδεικνύουν ό, τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος. Γεύσεις, τεχνολογία αιχμής, τέχνες και πολιτισμός - εκτείνονται σε 438 εκτάρια (1.083 στρέμματα) σε ένα από τα πιο πρωτοποριακά τοπία που έχετε δει ποτέ.

 • Ευκαιρίες, κινητικότητα και βιωσιμότητα

  Ξεκλειδώνουμε τις δυνατότητες να διαμορφώσουμε το μέλλον. Προωθούμε την πιο έξυπνη διακίνηση γνώσεων, ιδεών και αγαθών. Βρίσκουμε νέους τρόπους να προστατεύσουμε τον πλανήτη. Τα επί μέρους θέματα του Expo 2020 Ντουμπάι ανοίγουν τις πόρτες σε συνομιλίες και δράσεις που θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός καλύτερου κόσμου.

Ενημερώσεις και εισιτήρια για την Expo 2020

Μάθετε περισσότερα για όλα όσα θα πρέπει να περιμένετε στην Expo 2020 του Ντουμπάι, τα τελευταία νέα σχετικά με τις προσεχείς εκδηλώσεις και αγοράστε εισιτήρια για το μεγαλύτερο θέαμα του κόσμου.