Εφαρμογή του Dubai Mall

Κερδίστε Μίλια σε κάθε αγορά σας στο Dubai Mall

Κάντε τις αγορές σας, γευματίστε και απολαύστε μοναδικά αξιοθέατα και παραστάσεις στο Dubai Mall, κερδίζοντας παράλληλα Μίλια Skywards για αποδείξεις άνω των 100* ντιρχάμ ΗΑΕ.

Έχοντας στη διάθεσή σας πάνω από 1.300 κορυφαίες διεθνείς μάρκες της λιανικής αγοράς, πάνω από 200 επιλογές για φαγητό και αναρίθμητες μοναδικές εμπειρίες που σας χαρίζουν Μίλια, είναι σίγουρο πως όταν περνάτε την ημέρα σας στο δημοφιλέστερο εμπορικό κέντρο του κόσμου πλέον επωφελείστε από ακόμη περισσότερες ανταμοιβές.

Ψωνίστε και κερδίστε 91% επιπλέον Μίλια

Επισκεφθείτε το Dubai Mall από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2021 και κερδίστε 91% επιπλέον Μίλια για κάθε 100 ντιράμ ΗΑΕ που ξοδεύετε. Ψωνίστε, γευματίστε και διασκεδάστε στο Dubai Mall και στη συνέχεια σκανάρετε τις αποδείξεις αξίας 100 ντιράμ ΗΑΕ και άνω μέσω της Εφαρμογής The Dubai Mall, για να αυξήσετε δραστικά το υπόλοιπο των Μιλίων σας. Αποκτώντας επιπλέον Μίλια φτάνετε πιο κοντά στις επόμενες ανταμοιβές πτήσεων και lifestyle που δικαιούστε.

Κάντε τις αγορές σας, απολαύστε το γεύμα σας και κερδίστε Μίλια Skywards

Για αποδείξεις πάνω από 100 ντιρχάμ HAE:

Κερδίζετε 1 Μίλι Skyward για κάθε 1 δολάριο ΗΠΑ που ξοδεύετε αν είστε Silver, Gold ή Platinum μέλος στο πρόγραμμα Skywards της Emirates.

Κερδίζετε 1 Μίλι Skyward για κάθε 2 δολάρια ΗΠΑ που ξοδεύετε αν είστε Blue μέλος στο πρόγραμμα Skywards της Emirates.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Απολαύστε αποκλειστικά προνόμια

Τα μέλη Platinum του προγράμματος Skywards της Emirates μπορούν να απολαύσουν μεταφορά με προσωπικό οδηγό εντός του εμπορικού κέντρου, δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς στα ξενοδοχεία και τις κατοικίες της Emaar στο κέντρο της πόλης και έκπτωση 30% για γεύματα σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Emaar, καθώς και πρόσβαση στο σαλόνι The Lounge στη Fashion Avenue για αυτούς και ένα φιλοξενούμενό τους.α μέλη Gold του προγράμματος Skywards της Emirates μπορούν να απολαύσουν δωρεάν μεταφορά χωρίς ελάχιστη χρέωση στα ξενοδοχεία και τις κατοικίες της Emaar στο κέντρο της πόλης, καθώς και έκπτωση 25% για γεύματα σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Emaar*.

Τα μέλη Silver του προγράμματος Skywards της Emirates μπορούν να απολαύσουν έκπτωση 20% για γεύματα σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Emaar*.* Τα Μέλη δεν κερδίζουν Μίλια Skywards για γεύματα σε ξενοδοχεία της Emaar. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ξενοδοχεία και εστιατόρια της Emaar ανατρέξτε στην εφαρμογή του Dubai Mall.

Κατεβάστε την εφαρμογή του Dubai Mall

Κατεβάστε την εφαρμογή του Dubai Mall και δημιουργήστε το προσωπικό σας προφίλ στην ενότητα σχετικά με τις Ανταμοιβές. Στη συνέχεια, συνδέστε τον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα Skywards της Emirates με την εφαρμογή συμπληρώνοντας απλώς τον αριθμό μέλους σας και τον κωδικό πρόσβασής σας. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο «Προσθήκη Απόδειξης» της εφαρμογής για να σκανάρετε τις αποδείξεις σας και να κερδίσετε Μίλια Skywards.

Κερδίστε ακόμη περισσότερα Μίλια Skywards με τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Emirates Skywards

Αν έχετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Emirates Skywards, κάντε τις αγορές σας στο Dubai Mall και φτάστε ακόμη πιο κοντά στην επόμενη ανταμοιβή σας. Πληρώστε με την κάρτα σας και σαρώστε τις αποδείξεις σας μέσω της εφαρμογής του Dubai Mall για να κερδίσετε Μίλια πιο γρήγορα και να επωφεληθείτε πιο σύντομα από την επόμενη πτήση ανταμοιβής, αναβάθμιση ή διαμονή σε ξενοδοχείο.

Κατεβάστε την εφαρμογή του Dubai Mall

Κατεβάστε την εφαρμογή για να ξεκινήσετε να κερδίζετε Μίλια σε κάθε αγορά σας.