ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
Niveaustatus verlengen

De huidige niveaustatus voor alle Emirates Skywards Platinum-, Gold- en Silver-leden is verlengd naar 2022.

Als u een datum voor de beoordeling van uw niveau in 2021 in uw profiel ziet staan, zal deze datum automatisch met 12 maanden worden verlengd zodra uw datum voor de beoordeling van uw niveau is bereikt. Bijvoorbeeld: als 31 maart 2021 de datum voor de beoordeling van uw niveau is, zal deze datum worden aangepast naar 31 maart 2022. Het behoud van uw niveaustatus zal gebaseerd zijn op uw reisactiviteiten tussen 31 maart 2021 en 31 maart 2022.

We begrijpen heel goed dat doorlopende wereldwijde reisbeperkingen een impact kunnen hebben op uw mogelijkheden om via Emirates te reizen. We zullen in de toekomst contact met u opnemen over mogelijkheden voor het eenvoudiger behouden van uw niveau in 2022.

Geldigheid van mijlen verlengen

We hebben de geldigheid van alle Skywards mijlen die op of na april 2020 verlopen verlengd naar 31 december 2021. Skywards mijlen kunnen tot 11 maanden van tevoren worden ingewisseld voor een uitgebreid aanbod rewards, inclusief vluchttickets bij Emirates en partnermaatschappijen, vluchtupgrades, hotelverblijven en de meest prachtige ervaringen.
 
Let op: Details van dit flexibele beleid worden mogelijk niet direct weergegeven in het 'Mijn Account'-gedeelte op emirates.com. Uw aangepaste datum voor beoordeling van uw niveau wordt doorgevoerd in de maand van uw huidige datum voor beoordeling van uw niveau.
 
We vinden steeds meer manieren om u op dit moment te ondersteunen, dus zorg dat uw contactgegevens actueel zijn.