ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
De grootste wereldwijde bijeenkomst in de geschiedenis

'The World’s Greatest Show' brengt meer dan 190 landen bij elkaar voor 182 dagen plezier, innovatie en nog veel meer.

Als Premier Partner en officiële luchtvaartmaatschappij van Expo 2020 kunnen we niet wachten om de wereld in Dubai te verwelkomen. Maak het begin van een nieuwe wereld mee bij Expo 2020 Dubai, van 1 oktober 2021 tot en met 31 maart 2022.

 • Claim uw Emirates Expo-dagpas

  U krijgt een gratis Expo 2020 Dubai-pas als u een vlucht bij ons boekt. Volg een paar eenvoudige stappen en claim vandaag nog uw pas.

  Claim your pass
 • Boek nu Opens an external link in a new tab
  Bezoek het Emirates Pavilion

  Profiteer van deze kans om de toekomst van de luchtvaart te zien bij het Emirates Pavilion op Expo 2020 Dubai. Boek vooraf uw bezoek en krijg de kans om uw eigen vliegtuig te bouwen, de toekomst van reizen te ervaren en nog veel meer.

  Boek nuBoek nu Opens an external link in a new tab
 • Wat u kunt verwachten bij Expo 2020 Dubai

  Tijdens de 182 dagen van Expo 2020 Dubai zijn er elke dag volop nieuwe dingen te beleven, die het allerbeste van onze wereld laten zien. Nieuwe smaken, geavanceerde technologie, kunst en cultuur, en dat verspreid over 438 hectare met de meest innovatieve landschappen die u ooit heeft gezien.

 • Kansen, mobiliteit en duurzaamheid

  Het potentieel voor het vormen van de toekomst in de praktijk brengen. Slimmere beweging van kennis, ideeën en goederen mogelijk maken. En nieuwe manieren vinden om de planeet in stand te houden. De subthema's van Expo 2020 Dubai stimuleren gesprekken en acties die zorgen voor een betere wereld.

Updates en tickets voor Expo 2020

Meer informatie over wat u kunt verwachten tijdens Expo 2020 Dubai, de laatste updates over toekomstige evenementen en het kopen van tickets voor de grootste show ter wereld.