[ Ελληνικά ]English
Παράλειψη και επιστροφή στο βασικό περιεχόμενο
Γίνετε μέλος

Είστε ήδη μέλος;

Πρόγραμμα Miles Accelerator

Αν έχετε περιθώριο ευελιξίας στις ημερομηνίες των ταξιδίων σας, τότε με το Miles Accelerator μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές πτήσεις με τις οποίες θα κερδίσετε περισσότερα Μίλια. Ενημερώνουμε τις προσφορές μας κάθε μήνα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κερδίζετε περισσότερα Μίλια Skywards και να φτάσετε στις ανταμοιβές σας ακόμα πιο γρήγορα.

Για να δείτε τα τελευταία μπόνους, απλά εισάγετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας παρακάτω και θα δείτε τις συγκεκριμένες πτήσεις που μπορούν να σας προσφέρουν επιπλέον μίλια. Μπορείτε να ελέγξετε τις πτήσεις που σας δίνουν μπόνους μέχρι και 11 μήνες πριν από την αναχώρηση.

Δείτε τους Όρους & Προϋποθέσεις και τις Συχνές Ερωτήσεις για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πώς λειτουργεί;

Όταν αγοράζετε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να δείτε και αυτόματα να κερδίσετε οποιαδήποτε μπόνους Μίλια διατίθενται στην πτήση σας.
  
Όταν αγοράζετε εισιτήρια από το τηλέφωνο, είτε από τα γραφεία εισιτηρίων μας είτε μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα, ή δεν είστε συνδεδεμένος στο λογαριασμό σας όταν κάνετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά, θα πρέπει να ενταχθείτε στο πρόγραμμα για να κερδίσετε μπόνους Miles Accelerator. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε πως ενταχθήκατε στο πρόγραμμα και κάνετε την κράτηση του εισιτηρίου σας μέσα στον ίδιο ημερολογιακό μήνα.

Πώς μπορώ να ενταχθώ στο πρόγραμμα;

Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα λήψης μπόνους Μιλίων, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας από αυτήν τη σελίδα και το ανάλογο πλαίσιο θα επιλεγεί αυτόματα. Διαφορετικά, μπορείτε να αναζητήσετε μπόνους Miles Accelerator και να εισάγετε τον αριθμό μέλους σας Emirates Skywards κάτω από τα αποτελέσματα αναζήτησή σας. Μπορείτε να εισάγετε στο πρόγραμμα πέντε μέλη κάθε φορά.

για ένταξη στις προσφορές του Miles Accelerator