Υπηρεσίες πτήσης

Δείτε τι προσφέρεται στην πτήση σας
Αναζήτηση με κριτήριο τον αριθμό πτήσης ή το δρομολόγιο
Πατήστε το πλήκτρο space ή το πλήκτρο enter για να κάνετε απαλοιφή του πεδίου Αεροδρόμιο Αναχώρησης
Πατήστε το πλήκτρο space ή το πλήκτρο enter για να κάνετε απαλοιφή του πεδίου Αεροδρόμιο Άφιξης
Αναζήτηση
Πατήστε το πλήκτρο Enter για να εμφανιστούν όλες οι υπηρεσίες που διατίθενται σε αυτή την κατηγορία θέσης. Επιλέχθηκε το {0}

Καθίσματα

Από τις ιδιωτικές σουίτες και τα καθίσματα τεχνολογίας lie-flat έως τον πρόσθετο χώρο στο θάλαμο των αεροσκαφών μας, όλα μας τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν ένα άνετο ταξίδι.

Ο χρόνος για τον εαυτό σας είναι αδιαπραγμάτευτος

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας στη δική σας ιδιωτική σουίτα

Κλείστε τις πόρτες της ιδιωτικής σουίτας σας και χαλαρώστε σε έναν χώρο αποκλειστικά για εσάς. Απολαύστε ένα ποτήρι εκλεκτού κρασιού ή σαμπάνιας, ή διαλέξτε ό,τι θέλετε από το προσωπικό σας μίνι μπαρ.

Χαμηλώστε τον φωτισμό, επιλέξτε με τι θα διασκεδάσετε, και χαλαρώστε στον ιδιωτικό κινηματογράφο σας.

Μετατρέψτε το κάθισμά σας σε πλήρως ανακλινόμενο κάθισμα με στρώμα και αποκοιμηθείτε για να ξεκουραστείτε. Με την τουαλέτα περιποίησης και τον καθρέφτη που διαθέτει η σουίτα, θα ετοιμαστείτε για την ημέρα που σας περιμένει ώστε να φτάσετε στον προορισμό σας ανανεωμένοι.

Πετάξτε στη δική σας Ιδιωτική Σουίτα Πρώτης Θέσης σε κάθε σας πτήση με τα αεροσκάφη A380, καθώς και στα περισσότερα Boeing 777.

Επόμενη φωτογραφία. Προηγούμενη φωτογραφία. Κλείσιμο του αναδυόμενου παράθυρου με τη συλλογή φωτογραφιών (Ανοίγει σε αναδυόμενο παράθυρο) Το αναδυόμενο παράθυρο {0} έκλεισε. Κουμπί

Φτάστε στον προορισμό σας με άλλη διάθεση

Συνδυάστε τη δουλειά με τη διασκέδαση στη Διακεκριμένη Θέση

Είτε είστε καθ' οδόν για την επόμενη συνάντησή σας είτε απλώς απολαμβάνετε άλλη μία περιπέτεια, τα καθίσματα-κρεβάτια της Διακεκριμένης Θέσης θα σας αλλάξουν εντελώς τη διάθεση μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας.

Στείλτε τα email σας, γράψτε το επόμενο κεφάλαιο του βιβλίου σας ή δημοσιεύστε το νέο σας άρθρο στο προσωπικό σας ιστολόγιο. Χωρίς να αφήσετε το κάθισμά σας, μπορείτε να φορτίσετε τον φορητό υπολογιστή σας και να χρησιμοποιήσετε το άνετο τραπεζάκι για να δουλέψετε. Διαλέξτε ένα ποτό από το προσωπικό σας μίνι μπαρ και καθίστε αναπαυτικά για να απολαύσετε την πολυβραβευμένη μας ψυχαγωγία. Ρυθμίστε το κάθισμά σας σε θέση πλήρους ανάκλισης για να φτάσετε στον προορισμό σας απόλυτα ανανεωμένοι.

Καθίσματα-κρεβάτια θα βρείτε σε όλα τα αεροσκάφη A380 και στα περισσότερα Boeing 777 που χρησιμοποιούμε.


Επόμενη φωτογραφία. Προηγούμενη φωτογραφία. Κλείσιμο του αναδυόμενου παράθυρου με τη συλλογή φωτογραφιών (Ανοίγει σε αναδυόμενο παράθυρο) Το αναδυόμενο παράθυρο {0} έκλεισε. Κουμπί

Ζήστε ένα πραγματικά ξεχωριστό ταξίδι

Στην Οικονομική Θέση δεν λείπει απολύτως τίποτα

Χαλαρώστε στα άνετα καθίσματα και απολαύστε τη σημασία στη λεπτομέρεια, η οποία κάνει κάθε μας πτήση μοναδική.

Όλα τα αεροσκάφη μας A380 καθώς και επιλεγμένα Boeing 777 διαθέτουν δωρεάν ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi), που σας επιτρέπει να παραμένετε συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια της πτήσης σας. Συνδέστε τον φορητό υπολογιστή σας στην πρίζα που είναι ενσωματωμένη στο κάθισμά σας, και στείλτε email ή δημιουργείστε ένα νέο άρθρο για το προσωπικό σας ιστολόγιο. Μπορείτε μάλιστα να καλέσετε γνωστούς σας, χάρη στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και περιαγωγής δεδομένων που σας παρέχουμε.

Χαλαρώστε ακούγοντας τα πιο πρόσφατα τραγούδια ή γνωρίστε νέους κόσμους με το πολυβραβευμένο μας σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice. Ο φωτισμός θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε στη νέα ζώνη ώρας ώστε να είστε πανέτοιμοι για τις υποχρεώσεις σας μόλις φτάσετε.

Δεν διατίθεται ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi) στα αεροσκάφη A330 και A340.

Επόμενη φωτογραφία. Προηγούμενη φωτογραφία. Κλείσιμο του αναδυόμενου παράθυρου με τη συλλογή φωτογραφιών (Ανοίγει σε αναδυόμενο παράθυρο) Το αναδυόμενο παράθυρο {0} έκλεισε. Κουμπί
Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του αεροσκάφους. Ο τύπος αεροσκάφους επίσης ενδέχεται να υπόκειται σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής λόγω λειτουργικών απαιτήσεων.