Υπηρεσίες πτήσης

Δείτε τι προσφέρεται στην πτήση σας
Αναζήτηση με κριτήριο τον αριθμό πτήσης ή το δρομολόγιο
Πατήστε το πλήκτρο space ή το πλήκτρο enter για να κάνετε απαλοιφή του πεδίου Αεροδρόμιο Αναχώρησης
Πατήστε το πλήκτρο space ή το πλήκτρο enter για να κάνετε απαλοιφή του πεδίου Αεροδρόμιο Άφιξης
Αναζήτηση
Πατήστε το πλήκτρο Enter για να εμφανιστούν όλες οι υπηρεσίες που διατίθενται σε αυτή την κατηγορία θέσης. Επιλέχθηκε το {0}

Παροχές θαλάμου επιβατών

Τεντωθείτε στα άνετα καθίσματα-κρεβάτια και κάντε γνωριμίες στο σαλόνι του αεροσκάφους A380. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε ντους στα 40.000 πόδια. Εξερευνήστε νέες δυνατότητες στην πτήση σας.

Πάρτε μέρος στις συζητήσεις που γίνονται στο σαλόνι του αεροσκάφους και δοκιμάστε τα εκλεκτά κρασιά μας, για τα οποία όλοι οι επιβάτες μας λένε τα καλύτερα
Πρώτη Θέση

Πρώτη Θέση

Χαλαρώστε με την ησυχία σας στην ιδιωτική σουίτα σας και κάντε το ταξίδι σας όπως ακριβώς θέλετε. Δοκιμάστε γκουρμέ πιάτα από την κουζίνα μας μαζί με εκλεκτά κρασιά που ταιριάζουν σε κάθε διάθεσή σας, και φρεσκαριστείτε στο shower spa του A380. Πετάξτε στην Πρώτη Θέση και φτάστε στον προορισμό σας με ανανεωμένη διάθεση.

Δείτε περισσότερα για την Πρώτη Θέση
Διακεκριμένη Θέση

Διακεκριμένη Θέση

Τεντωθείτε και χαλαρώστε στα καθίσματα-κρεβάτια. Γνωρίστε νέα μέρη μέσω της κουζίνας με εδέσματα από ολόκληρο τον κόσμο και κάντε γνωριμίες πίνοντας τα εκλεκτά κρασιά και ποτά που σας προσφέρουμε στο σαλόνι του αεροσκάφους A380. Συνδυάστε τη δουλειά με τη διασκέδαση πετώντας στη Διακεκριμένη Θέση.

Δείτε περισσότερα για τη Διακεκριμένη Θέση
Οικονομική Θέση

Οικονομική Θέση

Κάντε τηλεφωνικές κλήσεις ή στείλτε email χωρίς καν να σηκωθείτε από το κάθισμά σας, ή ξεχαστείτε με τις πιο πρόσφατες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Απολαύστε νοστιμότατα γκουρμέ γεύματα εμπνευσμένα από την περιοχή στην οποία ταξιδεύετε. Πετάξτε στην Οικονομική Θέση και ζήστε ένα πραγματικά ξεχωριστό ταξίδι.

Δείτε περισσότερα για την Οικονομική Θέση
Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του αεροσκάφους. Ο τύπος αεροσκάφους επίσης ενδέχεται να υπόκειται σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής λόγω λειτουργικών απαιτήσεων.